divendres, 29 de novembre del 2013

Catarres!

Hola! Feia temps que no escribia per aquí el blog.. Ara, a les classes de música, estem preparant el concert de Nadal.
Doncs bé, aquest dissabte 29 de novembre és la Festa Major d'Hivern aquí a la Selva del Camp i el grup de música català 'Els Catarres' actuarà al Pavelló Municipal a les dotze i mitja de la nit, és un concert gratuït. Després d'aquest actua 'La Loca Histera'.
Aquest esdeveniment el volia publicar al blog ja que és un dels grups de música preferits que tinc. La seva música m'agrada moltíssim i em sé les lletres de totes les cançons que tenen dels seus dos últims CD's.
Per això, us invito a que vingueu aquest dissabte a veure'ls i a gaudir-ne!

Aquí us deixo una cançó del àlbum Postals:



Espero que us agradi i veniu a disfrutar de la música! 
Fins aviat! 


dijous, 7 de novembre del 2013

Òperes de Verdi amb Thinglink

Avui, la Laura i jo amb l'aplicació Moldiv hem fet un collage amb les imatges d'algunes de les portades de les òperes de Verdi i després amb l'aplicació del Thinglink hem enllaçat a cadascuna de les imatges la seva òpera corresponent al Youtube.
Tant l'aplicació Moldiv com el Thinglink són gratuïtes i estan molt bé!
Esperem que us agradin molt!

Òperes:
1. Aida
2. Nabucco
3. Un ballo in Maschera
4. La Traviata
5. Oberture Conte di San Bonifacio
6. Il Corsaro

dilluns, 4 de novembre del 2013

El bicentenari de Verdi!

Hola a tots una altra vegada, 
aquest any 2013, exactament el 10 d'octubre, es va celebrar el bicentenari del neixament de Giuseppe Verdi. Per celebrar els 200 anys del seu naixement, l'Associació Aragonesa de l'Òpera Miguel Fleta i l'Associació Gayarre d'Amics de l'Òpera han coordinat un concert de cors i fragments orquestrals amb les pàgines més espectaculars de les seves òperes.

Aquí a Catalunya, han dedicat en el programa de ràdio Catalunya Ràdio el bicentenari de Verdi. I també el Gran Teatre del Liceu obre la temporada 2013-2014 amb una gran festa verdiana, dividida en quatre temps o concerts, que repassa la pràctica totalitat de la grandiosa obra operística de l'autor. 

Concert I: 30 de setembre (20 h) i 3 d'octubre (20 h) Fragments de RigolettoNabuccoOberto i altres. 
Concert II: 6 i 9 d'octubre (18 i 20 h, respectivament) Fragments de La TraviataIl trovatoreStiffelio i altres.
Concert III: 13 i 17 d'octubre (17 i 20 h, respectivament) Fragments d'Aida, MacbethErnani i altres. 
Concert IV: 19 i 21 d'octubre (20 h) Fragments de Don CarlosOtelloFalstaff i altres. 

Tot seguit us mostraré dos collages anunciant el seu bicentenari.
Els dos collages estan fets amb l'aplicació PicsArt-Photo Studio que es disponible tant per a android com per a apple. 

Aqui us deixo els meus collages: 





Espero que us hagin agradat!

Shazam


Avui us vui presentar una aplicació d'apple que he trobat a l'iPad que està molt bé! Es diu Shazam. També està disponible per a androids.  
Shazam reconeix la música mitjançant el micròfon del mòbil, tablet, etc. Per si us interessa, aquí us deixo un tutorial de la aplicació, on està explicat molt bé el funcionament d'aquesta:


Espero que us agradi, i la recomano! 

dissabte, 2 de novembre del 2013

200 anys de Verdi!



"Aquesta setmana fa 200 anys del naixement de Giuseppe Verdi, un dels pares de la Itàlia moderna. Amb la música del preludi del primer acte de la "Triviata" hem fet una pinzellada de la història i la personalitat d'aquest gran país europeu..."

Doncs bé, aquesta introducció amb el video que he trobat a la web de TV3 us he començat l'article d'avui. I és que el 10 d'Octubre Giuseppe Verdi, un gran músic de la itàlia moderna, va fer 200 anys del seu naixement. 

Relacionat amb el bicentenari de Verdi, he fet 2 collages d'aquest.

Els collages els he fet amb dues aplicacions d'apple. La primera que he utilitzat es diu ImageChef. És una aplicació molt original i divertida. És gratuïta i molt fàcil d'utilitzar. N'he fet 2 més esbojarrats, no gaire formals. Aquí els teniu:








































Després amb l'aplicació d'apple que he utilitzat amb l'iPad he fet un collage més formals que els anteriors. Aquesta aplicació m'agrada molt perquè queden "posters" molt ben fets, amb una bona presentació. Es poden fer coses molt xules amb l'aplicació. És gratuïta i la recomano! 


I aquí us deixo el pòster de Verdi!























Espero que us hagin agradat! Fins aviat!